Retreat

Samen jouw unieke Design ervaren.

Retreat reading

Je wordt ondergedompeld samen met een klein groepje in een “verwenbad”. Een dag die je niet zult vergeten. Op een unieke locatie duiken we het diepe in. We gaan in verbinding met elkaar, we gaan ontspannen, we krijgen mooie waardevolle informatie mee die voor de rest van je leven van betekenis is. Je wordt liefdevol aangemoedigd trots op jezelf te zijn en jezelf volledig te omarmen wie je bent.

Een dag die een startpunt wordt naar een leven vanuit jouw Design, vanuit jouw ware natuur. Ook leuk voor een groep vrienden of collega’s.

We beginnen om 10.00 uur met onze gezamenlijk retreat midden in de natuur aan de rand van Eindhoven. Een natuurgoed waar je wordt uitgenodigd even stil te staan. Daar gaan we met elkaar in verbinding en starten we met een JUMP! Aansluitend is er een ontspannend Yin Yoga moment. Rond 13.00 uur wordt er een overheerlijke lunch geserveerd (biologisch, puurheid ten top) en is er gelegenheid even buiten te zijn. Dan vervolgen we ons samenzijn met een krachtcirkel waar ik je persoonlijke kompas uitreik. Een begin, een startpunt om te gaan leven naar wie je van nature bent. We sluiten af rond 17.00 uur met een hapje en een drankje en we plannen dan gelijk onze 1-op-1 sessie in.

Ik verheug me er nu al op je te ontmoeten!

Wat krijg je:

Een schriftelijke reading
Een 1-op-1 sessie
Een dagretreat ( incl. uitgebreide lunch)

Beschikbare datums:

20 mei 2023
10 juni 2023

groep readingTotaal