FAQ

Hier vind je jouw antwoorden op de meest gestelde vragen.

De meest gestelde vragen

Human Design is een systeem waarin wetenschap en verschillende stromingen, zoals astrologie en het chakra-systeem, samenkomen. Op basis van je geboortedatum, de tijd waarop je geboren bent en je geboorteplaats, kan jouw persoonlijke Design worden berekend. Eind jaren tachtig is het systeem ontwikkeld door Robert Alan Krakawer. Na een bijzondere ervaring op Ibiza, heeft hij zijn kennis als wetenschapper gecombineerd met eeuwenoude elementen uit diverse spirituele stromingen. 25 jaar heeft hij gewijd aan het uitwerken van het Human Design systeem zoals het op dit moment wordt gebruikt.
Op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijd, kan er berekend worden wat jouw persoonlijke chart is. Een uitgebreide weergave waar verschillende elementen uit kunnen worden afgelezen. Een unieke blauwdruk die antwoord geeft op vragen als: wie ben ik, wat past bij mij?
Human Design kun je zien als een kompas dat je terugbrengt naar de essentie van wie jij zelf bent. Een handleiding die je inzichten en tools geeft, zodat je het leven kunt leiden dat echt bij je past. Uit je Design kun je onder andere opmaken welk energietype je bent, welke eigenschappen, kwaliteiten en valkuilen je hebt en hoe jij het beste keuzes kunt maken. En er is natuurlijk nog veel meer af te lezen uit jouw persoonlijk Design. Hier help ik je natuurlijk graag bij!
Voor iedereen die meer inzicht in zichzelf en zijn of haar leven wil hebben. Zo kun je een leven leiden dat bij je past en waarvan je gelukkig wordt.
Belangrijk is dat je niet alleen je geboortedatum, en -plaats hebt, maar ook het tijdstip van geboorte. Zonder het tijdstip, kan er geen reading gemaakt worden.
Via de website maak je een keuze welke reading je graag zou willen ontvangen. Je vult je gegevens in en je ontvangt binnen 14 dagen een schriftelijke reading met uitleg over jouw persoonlijke chart. Een uniek en op maat gemaakte reading. Als je een 1-op-1 sessie boekt, dan vul je wederom je gegevens in en neem ik vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze sessie bespreken we samen jouw persoonlijke Human Design chart.
Zie je jouw vraag er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op.